
Akıl almaz kaza! Valiye selam veren polise araba çarptı!
Polis memuru Vedat Selvi, makam aracıyla Polis Evi’nden çıkan Konya Valisi Yakup Canbolat'a selam verdiği sırada kaza geçirdi.
A+A-
Vali Yakup Canbolat, Polis Evinden makam aracıyla çıkmak istediği sırada, yol güvenliği alan Polis Evinde görevli polis memuru Vedat Selvi, selam vermek istedi. Bu sırada yoldan geçen Mürsel S. yönetimindeki otomobil, cadde ortasındaki polis Selvi’yi fark etmerek çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya metrelerce savrulup yere düşen Selvi, yaralandı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.
Kazanın ardından aracından inen sürücü Sarı’nın olayın şokuyla havaya zıpladığı görüldü. Kazayı gören Vali Canbolat da makam aracından inip Selvi’nin yanına koşup, yardım etti. Yaralı Selvi, çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Selvi’nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Selvi'ye çarpan sürücünün ise gözaltına alındığı belirtildi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.