1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakanlıktan Yıldırım'ın muhtarlık seçimi gafına düzeltme!
Başbakanlıktan Yıldırım'ın muhtarlık seçimi gafına düzeltme!

Başbakanlıktan Yıldırım'ın muhtarlık seçimi gafına düzeltme!

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, "Başbakan Yıldırım, bu akşam yaptığı basın açıklamasında, Haziran 2018'de muhtarlık seçimlerinin de yapılacağını sehven ifade etmiştir" bilgisi verildi.

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım'ın bu akşamki açıklaması içinde yer alan ve muhtarlık seçimlerinin de 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerle birlikte gerçekleşeceğini ifade eden sözleriyle ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

"Muhtarlık seçimleri yerel seçimlerle birlikte yapılacak."

HA'nın aktardığı bilgiye göre, Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, bu akşam Çankaya Köşkünde yaptığı basın açıklamasında; 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde muhtarlık seçimlerinin de yapılacağını sehven ifade etmişlerdir" denildi.
Açıklamanın devamında, "Muhtarlık seçimleri, yerel seçimlerle birlikte yapılacaktır" bilgisine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.