1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Burhan Kuzu: Gül sevgimiz bitmiştir
Burhan Kuzu: Gül sevgimiz bitmiştir

Burhan Kuzu: Gül sevgimiz bitmiştir

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına muhalefetin ortak adayı olarak çıkacağı iddia edilen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tepki gösterdi.

A+A-

Abdullah Gül'ün dün yaptığı açıklamalara değinen Kuzu, "Bizim ağrımıza gitti. Abdullah Gül sevgimiz bitmiştir" dedi. Kuzu, Gül'le hemşehri olduklarını hatırlatarak "Benim bildiğim Abdullah Bey böyle bir oyuna gelmez' demiştim. İyi tanıyamamışım demek ki" ifadesini kullandı.

'VEFA ANLAMINDA SÖYLÜYORUM'

CNN Türk'te Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Kuzu, "Hukuken aday olma hakkı olabilir, aday olmak her vatandaşın hakkıdır. Ama ben bunu vefa anlamında söylüyorum" diye konuştu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, muhalefetin ortak adayı olarak Erdoğan'ın karşısına çıkacağı iddia edilmiş, Gül iddialar üzerine bir açıklama yapmıştı. Adaylık çalışmasının kendi organizasyonu olmadığını söyleyen Gül, geniş tabanlı ittifak arayışının sonuçsuz kalmasının ardından adaylık gündeminin kapandığını belirtmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.