1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İYİ Parti standına bıçaklı saldırı: 6 yaralı
İYİ Parti standına bıçaklı saldırı: 6 yaralı

İYİ Parti standına bıçaklı saldırı: 6 yaralı

İstanbul Bağcılar'da İYİ Parti standına yapılan bıçaklı saldırıda 6 kişinin yaralandığı belirtildi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu saldırıya ilişkin açıklamasında, 'Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir' dedi.

A+A-

İstanbul Bağcılar'da İYİ Parti standına bıçaklı saldırı oldu. Edinilen bilgilere göre saldırıda 6 kişi yaralandı.

3 kişinin bıçakla 3 kişinin darp edilerek yaralandığını ileten parti yetkilileri saldırganların MHP'li olduğunu iddia etti.
Hafif yaralılar Avcılar Anadolu Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı olanlar Silivri Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı.

'YARIŞI TEHLİKELİ BİR SÜRTÜŞME ALANINA TAŞIYORLAR'

 

​İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray konuya dair Twitter'da paylaştığı mesajda "Bağcılar İlçe Başkanlığımızın imza standına kötüler tarafından bıçaklı saldırıda bulunuldu. Kötüler demokratik bir yarışı gençlerimiz arasında tehlikeli bir sürtüşme alanına taşıyorlar. Üstelik bunu başka anaların çocuklarını kullanarak yapmaya çalışıyorlar" ifadesini kullandı.
 
'AKAN HER DAMLA KANIN SORUMLUSU BAHÇELİ'

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ise konuya ilişkin, "Saldıranlar elbetteki hesabını verecektir ama asıl sorumlu saldırtanlardır" ifadesini kullandı.
Dervişoğlu'nun paylaşımları şöyle: "Saldırıya uğramışız… Saldıranlar elbetteki hesabını verecektir ama asıl sorumlu saldırtanlardır. Hayatları boyunca bir tek PKK'lıyı ittiremeyenler,şehitlerimizin kanını yerde bırakanlar şayet bağrımıza bıçak saplıyorsa it'e değil sahiplerine hesap sormak boynumuzun borcu olsun. Vatan hainlerine gösterdiği hoşgörünün binde birini ülkücüye göstermekten kaçınan ve devlet-millet düşmanlarına dümen tutmak için sokaklardan çektiği çocukları bizlere saldırtmak için sokaklara süren her kimse hain ve alçaktır. Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir.

​HDP'Lİ VEKİLDEN TEPKİ
HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan da, paylaştığı Tweet ile "Saldırı demokrasiyedir, kabul edilemez" mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.