1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. YSK: 'İYİ Parti seçimlere giremez' yazısı gerçek değil
YSK: 'İYİ Parti seçimlere giremez' yazısı gerçek değil

YSK: 'İYİ Parti seçimlere giremez' yazısı gerçek değil

YSK Başkanı Güven, sosyal medyada dolaşan YSK imzalı 'İyi parti seçimlere katılamaz' içerikli belgenin gerçek olmadığını duyurdu.

A+A-

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Sosyal medyada, İyi Parti'nin seçime katılıp katılamayacağına ilişkin Sadi Güven imzalı bir yazı dolaşmaktadır. Başkanlığımızca bu konuda herhangi bir yazı yazılmamıştır" açıklamasında bulundu. ​

Güven, yaptığı yazılı açıklamada, İyi Parti'nin seçime katılıp katılamayacağına ilişkin sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlardaki iddialara yanıt verdi.

Güven, açıklamasında şunları kaydetti: "Sosyal medyada, Adalet Bakanlığına hitaben İyi Parti'nin seçime katılıp katılamayacağına ilişkin Sadi Güven imzalı bir yazı dolaşmaktadır. Başkanlığımızca Adalet Bakanlığına bu konuda herhangi bir yazı yazılmamıştır." 24 Haziran'da erken seçimlerin yapılacağının duyurulmasının ardından gözler Yüksek Seçim Kurulu'na çevrilmişti.

ysk-iyi-parti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.